vrijdag 28 oktober 2016

La Gomera

La Gomera is geen groot eiland, het is het op één na kleinste eiland van de Canarische eilanden. El Hierro is het kleinst. Met ruim 22.000 inwoners en een oppervlakte van 369,2 vierkante kilometer heb je het met de auto in 1 dag gezien. Veel langer kun je hier vertoeven om alle aangegeven wandelpaden af te lopen. La Gomera is dan ook een meer dan geschikt eiland voor een wandelvakantie. Prachtige uitzichten over alle bergen en dalen. Je moet wel over een goede conditie beschikken, het gaat hier bergie op en bergie af.

Morgen gaan we vertrekken naar de Cabo Verde, een tocht van 761,7 mijl (in rechte lijn). Vandaag de nodige inkopen gedaan en alvast wat eten gemaakt voor de eerste paar dagen, hoeven we dit alleen maar op te warmen. Lekker makkelijk!

Voor Fred en Greet zal het helemaal spannend worden, voor het eerst zo lang op zee. Zijn benieuwd hoe ze het gaan beleven. Ze zijn er in ieder geval helemaal klaar voor.Van de week nog lekker geborreld bij andere vertrekkers, Carla en Henk (Kairos). Dan weet je het een gegeven moment wel, na een paar borrels hadden we allemaal geen zin meer om te koken. Reuze makkelijk dat je dan dicht bij het dorp bent waar ze super lekker voor je koken.

Fred heeft de hengel geoptimaliseerd, dus kom maar op met die grote tonijnen. Van de week hebben we staan kijken hoe ze een tonijn fileren, reuze interessant. Nu moeten wij alleen nog tossen wie de gevangen vis van de haak haalt en zover gereed maakt om te kunnen fileren!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Welkom