vrijdag 20 juli 2018

Amerika - deel 2

Gerard en Karina hebben inmiddels afscheid genomen van zus en zwager, tijd om de voorraden wat te gaan aanvullen en wat rond te rijden in de omgeving. Morgen hebben we de auto ook nog en dan gaan we met z’n 4-tjes naar Natuurpark van de Everglades.

Een flinke voorraad is ingeslagen en hebben daarvoor ook weer een plekje aan boord gevonden. Is toch altijd weer een uitdaging, in de loop van de tijd verzamel je toch het één en ander waardoor bergruimte wat beperkt is.
Vanwege de afstand vroeg ons bed uit voor ons bezoek aan het National Park van de Everglades.
Het moet gezegd, het is zeer zeker de moeite waard. Prachtige omgeving waar je mooie wandelingen kunt maken. Er zijn er 15 wandelingen die je kunt doen, wij doen er uiteindelijk 4.
Het enige wat minder geregeld is dat er in het hele park niet iets is waar je ‘fatsoenlijk’ kunt lunchen.
Uiteindelijk vinden we iets!!! Erg gezond is het niet; ijsje vooraf, als hoofdgerecht hebben we een zakje chips gekozen en als toetje een reep chocola!!








































Helaas moeten Gerard en Karina het land 15 dagen gaan verlaten, daarna mogen ze er gewoon weer in. Deze dagen gaan zij gebruiken voor hun eerste bezoek aan de Bahama's. 
Daarna zal er een weerzien zijn in Charleston, South Carolina.
Voor ons is er nog geen noodzaak, hebben nog tijd genoeg. Gaan straks voor 5 of 6 weken naar Canada en voldoen daarmee (op tijd) aan die 15 dagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Welkom