maandag 25 september 2017

dagje "Westpunt" met Luuk en Annet

Luuk komt ons ophalen voor ons dagje langs de 'Westpunt'. Geen idee wat we allemaal gaan zien en doen, moesten wandelschoenen en snorkelspullen meenemen!
Samen halen we Annet op, eerst nog een kop koffie en dan (na het inladen van een grote koelbox) kunnen we op weg.
Onze eerste stop is hun nieuwe huis wat in aanbouw is, het huis staat op een klif en heeft een prachtig uitzicht. Zij hopen dat ze aan het einde van dit jaar hun nieuwe huis kunnen betrekken.

Als je zo over het eiland toert dan zie je één ding wat op het hele eiland groeit en dat zijn CACTUSSEN!Onderweg naar Westpunt komen we langs het Flamingomeer, waar we even stoppen om als echte toeristen een foto te maken.


Dan is het tijd voor actie. Alhoewel eerst gaat de koelbox open en dan blijken ze heerlijk vers fruit en water mee te hebben. Dat smaakt en daarna toch echt actie!
We klimmen wat over rotsen in het National Park Shete Boka om te gaan kijken naar de kracht van het water.


Ook na al die jaren op het eiland te wonen genieten ook Annet en Luuk nog steeds van de prachtige uitzichten.

We rijden nog een stukje en komen dan op de 'Westpunt'.


De mannen worden nog uitgedaagd om van de klif te springen. Mannen die dit doen worden, volgens de Antilianen, echte mannen.


Henk kijkt een naar beneden!


Oké, dan maar geen echte man!

Om wat af te koelen gaan we snorkelen bij Playa Piskado, je hebt hier de meeste kans om schildpadden tegen te komen. Annet en Luuk gaan eerst te water. Annet komt even later glimlachend het water uit, ze heeft er 6 gezien. Luuk heeft helaas geen geluk, hij ziet er niet één.
Zodra wij in water liggen hebben we meteen een schildpad in het snotje en even later zien we er nog een paar zwemmen. Wat een bijzondere elegante beesten zijn dit onder water.

Zo langzamerhand is het toch echt tijd om de knorrende magen te vullen. Ook nu weten zij een heerlijk restaurant boven op een klif wat een fantastisch uitzicht heeft op een strandje met vissersboten en een baai.
We hebben een super leuke en gezellige dag gehad. Luuk en Annet bedankt hiervoor!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Welkom