vrijdag 23 december 2016

Kerstgroet vanuit Suriname

Wij wensen iedereen hele fijne Kerstdagen en een fantastisch 2017

huisvlijt

Kerstversiering in Paramaribo

Kerstversiering in Paramaribo5 opmerkingen:

 1. Hallo Joke en Henk, fijne feestdagen en een gezond 2017.
  Mvg. Theo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. John & Ada Rhapsody26 december 2016 om 18:12

  Hoi Joke en Henk,

  Poeh de schrik was groot toen we hoorden wat jullie was overkomen. Gelukkig kregen we ook gauw genoeg te horen dat alles met jullie en de bojangles okee was. Wat een pech en een geluk dat het zo is afgelopen en jullie veilig in Suriname zijn gekomen. Wij hopen dat de giek snel gemaakt kan worden en dat alleen de giek geknapt is en niet jullie plezier en welbevinden. Wij zijn nog op Cabo Verde en vertrekken na oud en nieuw. Wie weet treffen we elkaar nog... Dat zou wat ons betreft een mooien gezellig weerzien zijn. (De volgende keer graag zonder pech vooraf;))Alle goeds en een veilig zeiljaar toegewenst voor het nieuwe jaar.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat was weer een spannend verslag van jullie overtocht! Ook voor jullie een mooi en avontuurlijk 2017 toegewenst. Groetjes Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een avontuur! Maar fijn dat alles goed gaat en jullie het grote water gezond zijn overgestoken. De allerbeste wensen voor 2017! Blijf avonturen beleven, blijf gezond en heel veel genieten! Ik blijf jullie volgen. Liefs emily

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dag Joke en Henk,
  Ook jullie blogs lees ik met veel plezier! Ik ben een vriend van Rob en Baudine en heb alles gelezen en gehoord over jullie avonturen tijdens de oversteek naar Suriname. Wat geweldig dat jullie zo goed hebben geholpen!
  Ik las dat jullie een Raymarine RD418hd radardome hebben. Daarin ben ik ook geïnteresseerd. Zouden jullie deze ook aanraden?

  Ik wens jullie nog een hele prettige tijd in Suriname en natuurlijk een prachtige voortzetting van jullie reis!!

  Hartelijke groeten uit het kikkerlandje,
  Frank De Clercq

  PS, was de kerstsoep lekker bij Baudine en Rob (was recept dat Anand, mijn vriend, had doorgegeven aan hen)?

  BeantwoordenVerwijderen

Welkom